dilluns, 21 de maig del 2007

El colmo de la pirateria

Perú, i Lima en particular, és un paraïs per als pirates i bucaners. La demanda és infinita, i l'oferta el doble.

Existeix una cartografia de les zones on es poden aconseguir bons botins. Així tenim Wilson, que abasteix de software a tot Lima, universitats incloses, i on es pot trobar el Windows Vista el dia abans de la seva presentació oficial a uns preus irrisoris. I si la carrera se't resisteix una mica massa, doncs et pots comprar un títol allà mateix. Tenim també Gamarra, lloc on trobar els ultims modelets de roba de marca i de marca no t'hi fixis. Imitacions i robes per encàrrec de qualitat no estandaritzada (tot i que amb agradables sorpreses) a preus molt raonables.L'unic perill és que t'atraquin quan surts de la zona, però en fi... Després hi ha Polvos Azules, que vindria a ser l'Illa Diagonal dels corsaris, piratilles i imitadors. Quantitat de roba, bambes, i sobretot DVD's i pel·lícules (uff ja anem per la segona temporada de LOST ejeje).

Així, des de jerseis amb etiqueta Quiksilver, o Lacoste, bambes Nike (o Neki), Adadis i Adidas, de quatre i tres ratlletes respectivament, CD's dels 40principales, títols acadèmics, pantalons, samarretes, gorros... tot tot i tot.

Però el que ja va superar la meva capacitat de raonament va ser trobar una falsificació de... Ferrero Rocher!!!

Sí sí, ni tan sols els mítics bombons de l'Ambrosio i de les recepcions de l'embaixador (naninonaaa quina musiqueta que em ve al cap), que surten sols del cotxe en una safata daurada es salven de ser piratejats. Clar que això no ho saps fins que els proves. Però el tast va ser definitiu, la Sego la Yuuka i jo vam dir que no eren els autèntics, mentre que la Fanny deia que era qüestió de temperatura.

Doncs ja veieu tu, ni uns pobres bombons poden evitar la maldat de'n Barba Blava i els seus sequaços. Si ho veiés l'Ambrosio.

1 comentari:

Anna ha dit...

Jo et porto a la Fede i ella sabrà segur si es tracta d'un Ferrero autèntic o no, els italians no s'equivoquen mai pel q fa a la gastronomia autòctona!

Per cert, a Itàlia, a part dels mon cheri i els Ferrero, la mateixa casa fa els Pocket Coffee i uns de coco... boníssims! Pq no en fan a casa nostra? Busca si n'hi ha d'imitació tb ;)