dilluns, 12 de març del 2007

El viatge de Chihiro

I per acabar amb la setmana temàtica japonesa, una pel·lícula i un a reveure.


Demà a la nit me'n vaig cap a la selva, i hi estaré un parell de setmanes. L'avió surt a les onze del vespre cap a Iquitos, i així dimarts ja agafarem la llanxa i anirem Napo amunt fins a arribar a la zona en qüestió. La veritat és que és molt emocionant, gairebé és una sensació "d'anar a la guerra", amb els meus respectes als que han hagut d'anar a guerres de veritat i obligats.

Molt probablement estarem gairebé incomunicats, només tenim ràdios per xerrar amb Lima, de manera que el blog estarà en stand by fins a nova ordre i sorpresa.

Com la petita Chihiro me'n vaig a un viatge a les entranyes d'un mon curiós, en el meu cas la selva, i ho faig amb molta emoció perquè estava esperant aquest moment de feia mesos. Una oportunitat única de jugar el paper d'Indiana Jones, o de R.E.Schultes, però en primera persona i en un escenari de debò, ni cel·luloide ni paper.

No deixeu de veure aquesta fantàstica pel·lícula si podeu, El viatge de Chihiro. Desitgeu-me sort i que la força ens acompanyi.

Petons i abraçades.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ESME i CONEIXEMENT !!!!!!!

siguis prudent !!!!

Un peto de tots els que t'estimen i fins aviat

Anna ha dit...

Un petó molt fort perquè te l'emportis cap a la selva :**

Sandra ha dit...

ei!! molta sort! i a disfrutar al màxim!! esperem un post ben detallat a la tornada!!! muuuaak!

uri ha dit...

un flim collonut si senyor!

passa't-ho teta i gaudeix i experimenta la selva com segur només tu saps fer, que la força t'acompanyi jove padawan!! ;)

1abraçada

Anònim ha dit...

ups! ja no hi ets…be, moltissima sort igualment!! encara flipo només d pensar la d erasmus diferents q hi ha, realment aqet et pega infinittt! disfruta’l x tu i x tots!!
fins aviat*